Trainingen, webinars en events

Samen met IT Dienstverleners brengen we de beste oplossingen naar het MKB. Dat doen we natuurlijk graag goed voorbereid. Daarom bieden wij white papers, zijn onze blogs intussen wereldberoemd, organiseren wij aan de lopende band kennissessies en staan we geregeld op beurzen. Wij houden van gemak, dus heb je geen tijd om een webinar live te volgen? Bekijk ze dan gewoon wanneer jij daar zin in hebt. 

'The Future is Hybrid' SOLD OUT seminar [11-07-2019]

future is hybrid

De toekomst van IT is niet cloud of on-premise, maar hybride. Daar geloven wij in bij Portland. Denk daarom goed na voordat je een cloud-only strategie kiest voor je MKB klanten. Dat kost namelijk klanten.


Met een hybride menukaart, bestaande uit zowel cloud als on-premise oplossingen, ben je het best gepositioneerd voor de toekomst. En zoals je van Portland gewend bent, introduceren we nu ook weer nieuwe vendoren met lucratieve modellen, in opkomende technologien.

Wij nodigen jou daarom graag uit om op 11 juli aanstaande af te reizen naar deze zomerse plek aan de rand van Amsterdam op 10 auto minuten vanaf de snelweg met zat parkeer plekken. Meer weten over The Harbour Club?

Agenda
16:00 - Zomers ontvangst
16:30 - MSP Hype Cycle 2019. Laatste trends in hybrid computing for SMB o.b.v. Gartner research (Portland)
16.50 Future ready infrastructure on the Edge for MSP's (Scale)
Break
17:40 - Hybrid Cloud Data Protection & Storage (Connectwise)
18:00 - How to backup HyperV & Office365 (Altaro)
18:20 - Cyber protection in a hybrid world (Acronis)
18:45 - Zon, bier, bitterballen en sushi

Doelgroep: MSP's, IT professionals, IT dienstverleners, ZZP'ers actief als IT consultant. Iedereen die MKB bedrijven adviseert over ICT.

Schrijf je snel in voor deze zomerse, overwegend (technisch) informatieve seminar, en ontdek hoe jij het maximale haalt uit hybride computing!
Zet me op de wachtlijstGraag tot ziens op 11 juli aanstaande aan het water in Amsterdam... 

Met vriendelijke groet,

Portland-logo-transparant

George van Brugge | Founder & MSP veteraan
Schermafbeelding 2019-06-05 om 11.30.13

eventbrite