Trainingen, webinars en events

Samen met jullie MSP's brengen we de beste oplossingen naar het MKB. Dat doen we natuurlijk graag goed voorbereid. Daarom bieden wij white papers, zijn onze blogs intussen wereldberoemd, organiseren wij aan de lopende band webinars & seminars en staan we geregeld op beurzen. Wij houden van gemak, dus heb je geen tijd om een webinar live te volgen? Bekijk ze dan gewoon wanneer jij daar zin in hebt. 

Webinar COVID-19: van veranderingen bijbenen, naar stabilisatie, naar groei. [22 juli 2020]

ConnectWise

Welke uitdagingen bracht de komst van COVID-19 met zich mee voor MSP’s, wat zijn de verwachtingen voor de toekomst, hoe speel je hierop in en belangrijker nog: hoe kun je ervoor zorgen dat groei weer wordt ingezet. Antwoord op deze vragen krijg je op 22 juli.

In de aankomende ConnectWise webinar gaat EMEA Sales Director Sam Callaghan, in gesprek met IT Synergy CEO Thijs Mos. Dit MSP-bedrijf wist de geplande groei van 25% te verhogen naar 65%. Ontdek hoe zij dit wisten te realiseren en haal hier je lessen uit.

Sam en Thijs bespreken samen de fases die MSP’s hebben moeten doorlopen sinds de komst van COVID-19. Waar het startte met de struggles van het bijbenen van de onverwachte situatie en overging naar het stabiliseren van de business, is het nu de tijd om in te zetten op groei. Wat kunnen we verwachten over één, twee en drie maanden, hoe bereid je je maximaal voor op deze fase, herstel je na economische tegenslag, en welke tools en processen helpen je hierbij. Oftewel; hoe run jij je business efficiënt door de crisis heen en kom je er sterker uit. 

Leer van best practices en de ervaringen van mede-MSP IT Synergy en krijg antwoord op jouw grootste challenges in deze interactieve sessie op 22 juli om 16:00 uur. Kom je ook? 

Gratis inschrijven