Trainingen, webinars en events

Samen met jullie MSP's brengen we de beste oplossingen naar het MKB. Dat doen we natuurlijk graag goed voorbereid. Daarom bieden wij white papers, zijn onze blogs intussen wereldberoemd, organiseren wij aan de lopende band webinars & seminars en staan we geregeld op beurzen. Wij houden van gemak, dus heb je geen tijd om een webinar live te volgen? Bekijk ze dan gewoon wanneer jij daar zin in hebt. 

CompTIA Benelux Business Technology Community Meeting [3 juni 2020]

CompTIA 2

Hoe tackel je als IT-professional de acute uitdagingen die Covid-19 met zich meebrengt? Of beter nog: hoe zorg je voor succes? Dit en meer komt aan bod op 3 juni in de eerste virtual Benelux community meeting van de grootste onafhankelijke non profit IT community wereldwijd, CompTIA.

Hier krijg je de handvatten voor jouw business, voor nu én de toekomst. Krijg inzicht in het veranderende vakgebied, het bouwen van productieve thuiswerk teams en -omgevingen en strategieën om je succes te boosten in de huidige markt.
Maar ook wordt er vooruitgeblikt op de toekomst: hoe richt je jouw MSP bedrijf future-proof in, wat zijn de verwachtingen, kansen en uitdagingen die we tegen zullen komen en - misschien wel het belangrijkste - hoe speel je hierop in. Dit en meer leer je van de experts van CompTIA en mede IT-professionals.

Agenda:

  • 15:00 – 15:05   Welkom, CompTIA update
  • 15:10 – 15:35   De nieuwe werkplek & het managen van teams op afstand.
  • 15:40 – 16:10   Hoe samenwerkingen de groei van jouw MSP business ondersteunen.
  • 16:15 – 16:50   De toekomst van tech; wat zijn de voor- en nadelen.
  • 16:55 – 17:30   Afsluiting.
  • v.a. 17:30: open discussie met deelnemers (optioneel).

Gratis aanmelden