Trainingen, webinars en events

Samen met jullie MSP's brengen we de beste oplossingen naar het MKB. Dat doen we natuurlijk graag goed voorbereid. Daarom bieden wij white papers, zijn onze blogs intussen wereldberoemd, organiseren wij aan de lopende band webinars & seminars en staan we geregeld op beurzen. Wij houden van gemak, dus heb je geen tijd om een webinar live te volgen? Bekijk ze dan gewoon wanneer jij daar zin in hebt. 

Schrijf je snel in voor de Altaro University [19-06-2019]

Your Altaro university trainer Justin

Even voorstellen: Justin-Altaro University Trainer.

Schermafbeelding 2019-05-16 om 09.02.17

Het is tijd voor techniek. Voor verkoop praatjes geen ruimte. Altaro organiseert op 18, 19 en 20 juni de Altaro University. Een dag die bol staat van de laatste ontwikkelingen rondom hun producten. Het is gratis, incluis de lunch!

Wat kun je verwachten:

  • In één dag je Altaro certificering halen.
  • 'What's new' in Altaro Backup v8. Wanneer en hoe de functies te gebruiken.
  • Microsoft Office 365 beveiliging en back-up.
  • Peer-to-peer interacties met andere gebruikers en toegang tot de meest senior technische leads ingevlogen vanuit Altaro's hoofdkwartier in Malta.

Op de registratie pagina vind je de agenda terug. Dus als je niet op vakantie bent en zin hebt in een dagje Altaro, schrijf je dan snel in. Er zijn maar een beperkt aantal inschrijvingen mogelijk.

Omdat 18 juni volgeboekt is heeft Altaro een extra dag toegevoegd op 19 juni. Je bent van harte welkom in het Van Der Valk hotel in Houten, NL of op 20 juni in Van der Valk Antwerpen, BE.

Registreer hier

Altaro_tile